Землетрус В Маняві / Франківські муніципали надали : Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району .

Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя. За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Приєднуйтесь до нашого каналу в телеграмі та сторінки у фейсбуці, .

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . Франківські муніципали надали
Франківські муніципали надали from kuryer.if.ua
Спочатку землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Джерело землетрусу знаходилося на території тернопільської. У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Вчора у селі манява богородчанського району вимірювальними приладами сейсмічної станції карпатського регіону зафіксовано підземний поштовх . Приєднуйтесь до нашого каналу в телеграмі та сторінки у фейсбуці, . В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя. Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера).

У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2.

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Спочатку землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Вчора у селі манява богородчанського району вимірювальними приладами сейсмічної станції карпатського регіону зафіксовано підземний поштовх . За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . Ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Джерело землетрусу знаходилося на території тернопільської. Нагадаємо, що 4 червня незначний землетрус стався поблизу села маняви. У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2.

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . Спочатку землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Приєднуйтесь до нашого каналу в телеграмі та сторінки у фейсбуці, . В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району .

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Франківські муніципали надали
Франківські муніципали надали from kuryer.if.ua
Ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Спочатку землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя. У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Джерело землетрусу знаходилося на території тернопільської.

Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя.

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Нагадаємо, що 4 червня незначний землетрус стався поблизу села маняви. Приєднуйтесь до нашого каналу в телеграмі та сторінки у фейсбуці, . У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Джерело землетрусу знаходилося на території тернопільської. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . Ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Спочатку землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя. Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської .

У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Джерело землетрусу знаходилося на території тернопільської. Вчора у селі манява богородчанського району вимірювальними приладами сейсмічної станції карпатського регіону зафіксовано підземний поштовх .

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . Франківські муніципали надали
Франківські муніципали надали from kuryer.if.ua
Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Джерело землетрусу знаходилося на території тернопільської. Ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . Нагадаємо, що 4 червня незначний землетрус стався поблизу села маняви.

Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської .

В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. Спочатку землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя. Приєднуйтесь до нашого каналу в телеграмі та сторінки у фейсбуці, . Ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Вчора у селі манява богородчанського району вимірювальними приладами сейсмічної станції карпатського регіону зафіксовано підземний поштовх . У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Джерело землетрусу знаходилося на території тернопільської. Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району .

Землетрус В Маняві / Франківські муніципали надали : Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району .. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . Спочатку землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. Джерело землетрусу знаходилося на території тернопільської.

В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів землетрус. Спочатку землетрус у карпатах зафіксували 4 червня.